Få foretaget en synsfeltscreening hos Zoffmann-optik i Fredericia

Synesfeltscreeningen er en ekstra kontrol af dit syn og kan vise blinde pletter og områder, der ikke fungerer i netop dit synsfelt. Problemer i synsfeltet skyldes defekte sanseceller på nethinden. Sansecellerne sender synsindtryk til hjernen, der til en vis grad kan kompensere for blinde pletter i synsfeltet.

Synsfeltscreening – Hvorfor og hvordan?

Synsfeltscreeningen er for dig, der gerne vil have et grundigt tjek af dit syn. Med screeningen kan man opdage – for derefter at behandle – sygdomme, der ellers er svære at finde. Hos Zoffmann-optik i Fredericia foretager vi en synsfeltscreening af dine øjne, så udviklingen af øjensygdomme standes og synet bevares!

Screeningen tager 15 minutter og foretages med et elektronisk måleinstrument, hvor du kigger på det samme punkt på en skærm hele screeningen igennem. Screeningen foregår herefter således, at der bliver tændt lysprikker forskellige steder på skærmen, og hver gang du ser en lysprik, trykker du på en kontakt.

Synsfeltscreeningen kan skåne dig for sygdomme

Med en synsfeltscreening kan man blandt andet opdage øjensygdomme som f.eks. grøn stær. Herudover kan defekter i synsfeltet været et tegn på diabetes. Med en synsfeltscreening opdager vi ændringer i dit syn i tide og igangsætter en behandling, hvis nødvendigt.