Få tjekket dit syn med en synsprøve hos Zoffmann-optik i Fredericia

Oplever du forandringer i synet? Måske kniber det lige pludselig med at læse bøger, som du ellers aldrig før har haft problemer med. Eller måske oplever du ubehag ved anstrengelse af øjnene – et problem du heller ikke tidligere har haft. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette eller blot oplever andre symptomer på forandringer i dit syn, er det tid til at bestille en synsprøve, så dine problemer kan afhjælpes.

Tegn på nedsat syn

Der findes en række tegn og symptomer på, at dit syn er nedsat, og det derfor kan være en god ide med en synsprøve, så dine problemer kan afhjælpes, – hvad enten det er ved briller, kontaktlinser, synstræning eller noget helt fjerde. Hos Zoffmann-optik i Fredericia hjælper vi dig med dine problemer og finder den rigtige løsning, så du kan få dit syn igen!

Nedenfor finder du nogle af de symptomer, der kan være i forbindelse med nedsat syn.

  • Hovedpine, hvilket kan være et tegn på, at du overanstrenger dine øjne for at kunne se skarpt
  • Røde øjne, som kan være et tegn på overanstrengelse, men også på infektion eller en øjensygdom
  • Dobbeltsyn, der ofte opleves i forbindelse med grå stær
  • Du behøver kraftigere belysning, når du læser, og du må have bogen længere væk fra dine øjne. Dette kan være et tegn på langsynethed

Hvordan foregår en synsprøve

Synsprøven foregår således, at du bliver placeret i en stol, hvorefter du præsenteres for op til 21 prøver, der kan afsløre mulige synsfejl. Prøverne udføres ved hjælp af en bogstavtavle og et par ”kæmpebriller”, en såkaldt phoroptor. Hos Zoffmann-optik i Fredericia stiller vi dig herudover en række spørgsmål, der giver os et indblik i din situation, så vi kan yde den bedst mulige service i alle tilfælde.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Vi anbefaler, at bestille tid.