Find din stil hos Zoffmann-optik i Fredericia

Kunne du forestille dig, du fik et par briller i fødselsdagsgave, som en anden havde valgt til dig? Nej, vel?! Man kan ikke sende en anden, når synstesten skal laves! – og mht. brillernes udseende, form og farve, – så er det kun dig, der i sidste ende kan vælge! For briller skal passe til din stil! – Måske ved du ikke rigtigt, hvad der egentlig er din stil… Derfor bør du komme ind hos Zoffmann-optik, din brillebutik, – for vi har medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde din personlige stil!

Hvad er vigtigt at fokusere på, når man skal vælge briller med stil?

Når du skal vælge den helt rigtige brille skal du:

  • kende din ansigtsform
  • kende din farveskala
  • tænke på hvilken type, du er
  • vide i hvilke situationer, du skal bruge dine briller

Når du skal finde din stil, er det vigtigt, der bliver taget højde for, hvorvidt dit ansigt er ovalt, firkantet, trekantet eller dråbeformet. Det kan måske være lidt svært selv at se, men hos Zoffmann er vi vant til at vejlede vores kunder, og vi ved, at dit ansigts form og dit ansigts detaljer (hvor sidder f.eks. dine øjne og bryn) – er afgørende for, hvilket stel, du skal vælge. Ligesom huetone, hårfarve og øjenfarve skal matche dine briller.

Zoffmann-optik hjælper dig med at være tro mod din personlighed i dit brillevalg

Hvad er du for en type? Hvis du er den klassiske type, vil et enkelt brillestel, der ikke ”løber af med dig” og som matcher din farveskala være det rigtige for dig. Er du den mere ”sprælske” og farverige type, så vil farverige briller og briller med et lidt mere markant stel passe til dig. Hos Zoffmann-optik i Fredericia guider vi dig, så du får brillen, der passer til din stil!

DOWNLOAD STIL GUIDE

Zoffmann Optik