Lad Zoffmann-optik i Fredericia hjælpe dig, når du skal købe briller

Skal du have nye briller – eller skal du måske have briller for allerførste gang, anbefaler vi, at du besøger os. Efter en grundig undersøgelse af dit syn vil vi hjælpe dig med det videre forløb, hvor det gælder om at finde de helt rigtige briller til netop dig. Du skal allerførst tænke på to ting:

  • Hvilken brug er brillerne beregnet til?
  • Hvad vil du evt. signalere med dine briller – hvad klæder dig?

– Og så skal du huske, at glas og stel skal passe sammen. Glassenes tykkelse og den måde, de buer på er i høj grad medbestemmende for, hvilket stel, der passer. Dog vil vi hos Zoffmann altid kunne finde en løsning til dig!

Skal jeg have enkeltstyrke- eller flerstyrkeglas?

Brillerne kan have mange funktioner, og de skal passe præcis til dine behov. Hvis du er nærsynet og har svært ved at se ting på lang afstand eller er du langsynet og har problemer med at se det, der er tæt på, skal du måske havde briller med den samme styrke i hele glasset. Hvis du har problemer med at se – både på længere afstand og helt tæt på, er det sikkert briller med flerstyrkeglas, du har brug for.

Zoffmann Optik

Hos Zoffmann-optik vejleder vi dig, så du får briller med den funktion, du har brug for

Hvad skal du bruge dine briller til?

  • Skal dine briller være aflastning for kontaktlinser?
  • Bruger du hovedsaligt dine briller til computerarbejde – eller som læsebriller?
  • Er det, når du kører bil, du især har brug for dine briller?
  • – eller er det til hverdagsbrug i det hele taget, du skal bruge dem?

Som du kan se, er der en del at overveje. Derfor: Kig ind hos Zoffmann-optik, din brillebutik! Vi sætter både kvalitet og god service i højsædet!

Zoffmann Optik