Find dine nye solbriller med styrke hos Zoffmann-optik i Fredericia

Når solen skinner, er det vigtigt at bære solbriller for at beskytte øjnene bedst muligt. Hvis du bruger briller, er solbriller med styrke et must, så du kan opretholde det skarpe syn, mens du opholder dig i solen.

Mange forskellige typer solbriller med styrke

Skal du have solbriller med styrke, findes der et hav af muligheder. For at give dig et overblik over, hvad du skal overveje, finder du en oversigt over de mange muligheder nedenfor. Vi anbefaler dog altid, at du besøger vores butik i Fredericia for kompetent råd og vejledning, så du får de solbriller, der passer bedst til dig og dine behov!

  • Fit-over eller clip-on – disse solbriller med styrke er blot glas, du sætter fast på dine almindelige briller. Når solen skinner, vipper du solbrilleglasset ned eller sætter det over dine nuværende briller. Nemmere bliver det ikke!
  • Farvede glas til dine solbriller med styrke – de farvede glas giver mange fordele i forskellige sammenhænge, alt efter hvad dine behov er
  • Polaroidglas – mindsker refleksioner og er gode til dig, der kører meget i bil, dyrker sejlsport eller fisker
  • Fotokromiskglas – brilleglasset går fra at være gennemsigtigt til mørkt, når solen skinner. Når solen ikke længere er fremme, skifter glassene tilbage til at være gennemsigtige.
  • Solbriller med flerstyrkeglas – med disse glas kan du både se det, der er tæt på – og det, der er langt væk, selvom solen skinner

Zoffmann-optik i Fredericia finder den solbrille med styrke, der passer til dig

Som du kan høre, er der mange muligheder, når det gælder solbriller med styrke og det kan være svært at navigere i den store jungle! Hos Zoffmann-optik i Fredericia hjælper vi dig med at finde den solbrille med styrke, der giver dig den bedste oplevelse i solskinnet.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER 

Zoffmann Optik