Hos Zoffmann-optik i Fredericia yder vi dig hjælp til køb af solbriller

 

Måske har du vænnet dig til at gå og knibe øjnene sammen i skarpt sollys, – men det er ikke en god ide! En solbrille er af største vigtighed, når solen står højt på himlen.

Går du og misser med øjnene i sollys, kan det være skadeligt for dine øjne, og du risikerer at få hovedpine. Samtidigt skærmer et par gode solbriller dig mod skadelige UV-stråler fra solen. Det er afgørende, at solbrillerne, du køber, er CE-mærkede, hvilket er din garanti for, at brillerne beskytter dig 100 % mod både uva- og uvb-stråler, som er skadelige for dine øjne. Hos Zoffmann-optik kan du være sikker på den bedste vejligning, når du køber solbriller, – for der er nemlig flere ting at tage højde for.

Solbriller er ikke bare solbriller

Når du vælger dine briller, skal du f.eks. overveje følgende:

  • Hvilken farve skal glassene have?
  • Behøver du styrke i dine solbriller?
  • Skal du kunne bruge dem – også når du dyrker din sport?
  • Skal du særligt bruge dem til bilkørsel

Zoffmann-optik står klar til at hjælpe dig, når du skal vælge

Det er også vigtigt, at solbrillen sidder godt, og at den ikke lader lys slippe ind til dine øjne – heller ikke gennem siderne! Og så er det naturligvis vigtigt for langt de fleste, at brillerne er klædelige. Hos os finder du mange designbriller, hvis du har ønsker i den retning, – men i det hele taget vil du altid kunne finde en brille i vores butik, der opfylder de krav om udseende og farve, som du har!

Og så må du ikke glemme dine børn, når det gælder solbriller! Børns øjne er faktisk særligt følsomme overfor uv-stråler! Hos Zoffmann-optik gælder god betjening også de allermindste!

Zoffmann Optik