Designerbriller? Kig ind hos Zoffmann-optik i Fredericia

Går du efter en designerbrille, så er vi hos Zoffmann de helt rigtige at besøge! Vi har et bredt udvalg af designerbriller, så der vil også være én, der passer og klæder dig! Og du kan være sikker på, at vi udvælger hele vores sortiment ud fra kvalitet!

Design, der passer netop til dig?

Her hos os finder du design-briller fra både ind- og udland. Derfor vil der altid være nogle, der matcher din smag, hvad enten du er til det klassiske look, det enkle eller det mere finurlige! Der vil også være en god chance for, at du hos os finder noget, du ikke ser i andre butikker, – hvis du skulle være til det mere unikke!

 

Hvilke udenlandske brands kan jeg vælge mellem hos Zoffmann?

Vi kan ikke nævne alle, men nedenfor kan du se, hvilke brands, du f.eks. kan få her hos os:

  • Giorgio Armani
  • Hugo Boss
  • Prada
  • Ray Ban
  • Tom Ford

Armani står for de rene linjer og det tidløse design, hvor Hugo Boss er repræsentant for det innovative design. Der er en elegance i brillerne, men samtidigt fokus på former og raffinerede farve. Prada er italiensk, når det er bedst – med sans for nye detaljer og nye trends. Ray Ban kender de fleste fra den stadigt populære ”pilot”-brille – udformet tilbage i 30’erne. Tom Ford står for kvalitet og lækre materialer og stilen er ”cool”!

Eksempler på lidt mindre kendte mærker kunne være Lightec og Bellinger. Lightec er bl.a. kendt for sit eksklusive stel uden skruer i stængerne, og Bellinger har med sin farverigdom et særligt fokus på ”følelsen” – f.eks. af lykke og af passion!

– Der er bestemt noget at vælge mellem – alt efter, hvilken komfort og hvilket udtryk, du måtte ønske dig – og vi hos Zoffman giver dig gerne råd og vejledning!