Køb dine kontaktlinser hos Zoffmann-optik i Fredericia

Der kan være flere grunde til at vælge kontaktlinser frem for briller. Forestil dig f.eks., at du ikke mere har problemet: hvor har jeg nu lagt mine briller? Eller tænk, hvilken lettelse det vil være at undgå duggede og regnvåde briller, – for ikke at tale om briller, der glider ned over næseryggen, når du sveder! – Måske synes du bare, at briller er generende for dig, når du dyrker din sport eller simpelthen, at de ikke klæder dig! Hvilken grund, du end måtte have, så står Zoffmann-optik i Fredericia klar til at yde den bedst tænkelige service i valget af kontaktlinser.

Findes der kontaktlinser til alle øjenproblemer?

I dag er udvalget af kontaktlinser så stort og bredt, at det vil være muligt for dig at få de linser, der afhjælper dine øjenproblemer. Vi anbefaler, at du bestiller en tid hos os, da vi har den faglige kompetence til at udføre synsprøve samt vejledning når det gælder typen af kontaktlinser.

Hos Zoffmann-optik hjælper vi dig til at finde netop den type linser, der passer til dig

Der findes fem forskellige slags kontaktlinser:

  • 1-dagslinser, hvor du slipper for rengøringen og som er gode for dig, der ønsker at veksle mellem briller og linser. Disse linser minimerer tilmed risikoen for øjenirritation.
  • 14-dages kontaktlinser, som du tilmed kan sove med enkelte nætter. Disse linser er hurtige og lette at rengøre
  • 30-dages kontaktlinser, som udelukkende er til dagsbrug. Linserne renses hver aften og lægges i rensevæske natten over
  • Døgnlinser, der kan bruges hele døgnet i op til 30 dage
  • Flerstyrkelinser, der giver god synskomfort, da du ser skarpt på alle afstande

Måske har overstående givet anledning til spørgsmål hos dig – både hvad angår valg af linser, rensning m.m. Derfor: kom ind hos Zoffmann-optik og lad os give dig vores personlige vejledning!