Moderigtige solbriller? Vi hos Zoffmann-optik i Fredericia har dem!

For mange mennesker, unge som ældre, er solbriller ikke bare solbriller: de er også noget, der fortæller, hvem du er, hvilken stil, du har. Solbrillen er et slags smykke, du ikke vil undvære – selv når det er skyet!

Solbriller med stil

En klassiker inden for solbriller er Ray Bans Aviator, som især er kendt fra filmen Topgun med Tom Cruise. Derfor kaldes den også pilot solbrillen. Brillen er fra 1929, men den er aldrig gået af mode! Både mænd og kvinder elsker den. – Måske er du – som kvinde – mere til en 50’er-klassiker som cat eye-brillen, bl.a. båret af Marilin Monroe? Heller ikke den er gået af mode men bæres af kvinder over hele verden! – Og så er der de runde solbriller, John Lennon bar i 60’erne! Også denne brille lever stadig, ja, er blevet et stilikon!

 

Zoffmann hjælper med solbrillen, der gør dig til din helt egen!

Hvert år udsender de store modeskabere helt nye solbrille-serier med hver deres tvist. Der er utallige variationer at vælge mellem – og derfor også en brille, der kan vise din personlige stil! Hos Zoffmann finder du et stort udvalg af de kendte mærker! Kom ind og lad dig inspirere!

Zoffmann Optik