Træn dit syn med Zoffmann-optik i Fredericia

Døjer du med hovedpine, læsevanskeligheder eller koncentrationsbesvær? Måske har du svært ved at fokusere i længere tid ad gangen. – Hvis dette er tilfældet, kan det være, at synstræning er noget for dig!

Med synstræning kan dit syn udvikles og forbedres, så du kan slippe af med ovenstående problemer.

Synstræning – fitness for dine øjne

Ja, du læste rigtigt – synstræning kan på mange måder sammenlignes med fitness og styrketræning, eftersom synstræningen arbejder med øjets muskler, og hos Zoffmann-optik i Fredericia er vi klar til at skræddersy et træningsprogram, der passer til dig. Træningen af synet er med til at udvikle en bedre koordination mellem øjnene, hvilket betyder, at du efter dit træningsforløb vil opleve, at du bedre kan fokusere på det samme punkt i længere tid ad gangen samt skarphedsindstille dine øjne. Herudover er synstræningen med til at forbedre en række af andre ting:

  • Reflekser
  • Koordination
  • Balance
  • Grovmotorik

Synstræning kan altså være en fordel – både for dit syn, men også for resten af din krop.

Hvordan fungerer synstræningen i praksis?

Før du kan påbegynde synstræningen, skal det afgøres, om dette er den bedst mulige hjælp for dig. Hos Zoffmann-optik i Fredericia foretager vi en grundig vurdering, for herefter at sammensætte et synstræningsforløb, der passer til  netop dine behov. Herefter foregår forløbet således, at du får en række øvelser, du skal udføre derhjemme. Herudover træner du i tæt samarbejde med os, og du vil flere gange i løbet af synstræningsforløbet modtage vores hjælp og vejledning i butikken i Fredericia. Du skal regne med, at træningen tager alt imellem 15 til 30 minutter om dagen. Til gengæld garanterer vi hurtige resultater og forbedringer.

Har ovenstående givet anledning til spørgsmål, så kontakt Zoffmann-optik i Fredericia for hjælp og vejledning.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING